Over wou2 - Wou Kwadraat Fair management

Mensen maken leven waardevol

Op 1 april 2016 is Wou2 opgeheven. Half 2010 start het nog jonge wou2. Naast interim management en toezicht initieert Wou Kwadraat inspirerende projecten op het snijvlak van kunst, duurzaamheid en  nieuwe economie. Overtuigt van het feit dat ‘future friendly’  en ‘fair’ werken samengaat met effectief en efficiënt opereren. Wou2  inspireert en verbindt mensen, innovaties en plekken. Zonder astronomische tarieven en met gevoel voor de menselijke schaal in grote en kleine projecten. Pragmatisch en altijd  verbonden. Doordacht en zonder opsmuk. Luchtfietserij? Geenszins. Gewoon met de handen in de klei, ondernemend, eerlijk en open aan het werk.

 

Wou2 focust in haar projecten op een efficiënte, eerlijke, effectieve, ‘future friendly’, gezamenlijke en creatieve strategie. Medewerkers, vrijwilligers, collegae, burgers, bezoekers, deelnemers, klanten of cliënten de regie geven over hun eigen leven en hun eigen werk. Met dat vertrouwen begint fair management.

 

Projecten van Woukennen een grote diversiteit in looptijd, doelstelling en locatie. Op dit moment gaat veel aandacht naar de lancering van het collectief 'Future Friendly Media' en het opzetten van een commerciële advertentieportefeuille voor het tijdschrift Genoeg. Daarnaast is Wouin de initiatieffase van het ecofort Everdingen en Gimmie Shelter

 

 

Elisabeth ter Borg

Download hier CV  

T: @woukwadraat

F: www.facebook.com/woukwadraat

0347-345837

06-13223813

 

Social Media

Uitgelicht

Gimme Shelter

In de zomer van 2015 maken 3 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een ware metamorfose door. Van Militair Erfgoed naar Hedendaagse Kunstmanifestatie. Gimme Shelter is een Kunstproject geïnspireerd op de ontwikkeling van de JSF. Met zijn oorsprong in de jaren bouwt de vliegtuig- en wapenindustrie aan dit state-of-the-art Air-to-Air en Air-to-Surface Combat Systeem. Terwijl in de werkelijkheid de drones de onbemande oorlogsvoering naar een hoger plan brengen, zal de JSF de komende jaren vol geladen met militair geschut en manschappen het luchtruim kiezen. Elisabeth ter Borg van Wouis mede initiator  van dit project.

 

 

Voor meer info over dit project kijk je Hedendaagse Kunst Projecten en Manifestaties