Jouw idee? - Wou Kwadraat Fair management

Mensen maken leven waardevol

De bron van de beste ideeën zit in mensen zelf. Facebook is per slot van rekening in een garage ontstaan! Het probleem? Doordringen tot de mensen die er over gaan. Heb jij geen zin om daar op te wachten en neem je liever het leven in eigen hand? Of zoek je een sparringpartner die je steunt bij de realisatie van jouw dromen? Join us! Laten we samen op zoek gaan naar mogelijkheden, mensen en organisaties die net als jij geloven in een goed idee.


Wou2 ondersteunde diverse initiatieven en staat aan de basis van Future Friendly Media, mediteren met de Tulkus, Boeddha in de Linie, militaire ficties, Ecofort Everdingen, collectief opdrachtgeverschap in de sociale huur en Het kwartier.


Van gedachten wisselen over creatieve concepten, experimentele ontwikkelingen of gewoon de sfeer van Wou2 proeven? Je bent van harte welkom op onze boerderij. Maak wel even een afspraak dan weet je zeker dat we genoeg tijd voor je hebben.Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Klik hier of bel 0347-345837

Social Media

Uitgelicht

Gimme Shelter

In de zomer van 2015 maken 3 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een ware metamorfose door. Van Militair Erfgoed naar Hedendaagse Kunstmanifestatie. Gimme Shelter is een Kunstproject geïnspireerd op de ontwikkeling van de JSF. Met zijn oorsprong in de jaren bouwt de vliegtuig- en wapenindustrie aan dit state-of-the-art Air-to-Air en Air-to-Surface Combat Systeem. Terwijl in de werkelijkheid de drones de onbemande oorlogsvoering naar een hoger plan brengen, zal de JSF de komende jaren vol geladen met militair geschut en manschappen het luchtruim kiezen. Elisabeth ter Borg van Wouis mede initiator  van dit project.

 

 

Voor meer info over dit project kijk je Hedendaagse Kunst Projecten en Manifestaties