Media Producties - Wou Kwadraat Fair management

Mensen maken leven waardevol

De projecten van Wou2 hebben doorgaans een hoog media gehalte. Van content development tot media ondersteuning, mediaproductie of media dienstverlening. Een paar voorbeelden:

Advertentieverkoop kwartaalblad Genoeg

Sinds juni 2014 verzorgt Wou2 de advertentieverkoop van het tjdschrift Genoeg (www.genoeg.nl of www.facebook.com/genoeg). Afhankelijk van de doelstelling van de adverteerder worden cross-mediale campagnes opgezet. Genoeg is een blad voor iedereen die meer wil doen met minder. Kernwaarden van het blad en haar lezers zijn:

Duurzaam & autonoom leven - Eerlijk delen -Bewust kiezen

Postmaterialisten dus die een zinvol bestaan belangrijker vinden dan geld en die globaal denken.

Sociale Media

Het opzetten en uitbreiden van de facebookpagina van Uitgeverij Onkruid was de opdracht waarmee Wou2 eind 2012 aan het werk ging. Daarvoor had zij precies een jaar de tijd. Na een jaar contentmanagement was de facebookpagina van Onkruid uitgegroeid tot een platform waar de trouwe lezers van het blad maar vooral ook een jongere groep bewuste doeners volop aan hun trekken komen. Met meer dan 7000 likes een pagina die een solide basis biedt voor campagnes en evenementen.

Onkruid Jaarboek 2014

Helemaal op de hoogte zijn van de nieuwe trends in het duurzame en bewuste circuit? Dat is het doel van het Onkruid Jaarboek. Wou2 heeft in opdracht van Uitgeverij Onkruid het Jaarboek gerestyled en geproduceerd. Van een advertentie uitgave naar een volwaardig jaarboek inclusief redactionele artikelen, tips en natuurlijk een wie-is-wie in het alternatieve circuit. In 2014 is het accent gelegd op Sjamanisme, nieuwe economie, stadslandbouw en biologisch (huis)dieren houden. Voor meet info kijk je op www.onkruid.nl of www.onkruidintens.nl/welkom.

Jule Agenda

Jaarlijks ontwikkelt Tanja Hilgers een agenda die rekening houdt met de natuurlijke tijd. Een vrolijke en kleurrijke zak- en praktijkagenda waarin naast de Gregoriaanse calendarium ook de Tzolkinkalender, met een biologisch-dynamische maankalender en jaarfeesten die in de 'reguliere' agenda's niet terug te vinden zijn. In 2014 staat de agenda in het teken van de Stadslandbouw. In opdracht realiseerde Wou2 de eindredactie, de productie en de advertentieverkoop van de agenda.

Social Media

Uitgelicht

Gimme Shelter

In de zomer van 2015 maken 3 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een ware metamorfose door. Van Militair Erfgoed naar Hedendaagse Kunstmanifestatie. Gimme Shelter is een Kunstproject geïnspireerd op de ontwikkeling van de JSF. Met zijn oorsprong in de jaren bouwt de vliegtuig- en wapenindustrie aan dit state-of-the-art Air-to-Air en Air-to-Surface Combat Systeem. Terwijl in de werkelijkheid de drones de onbemande oorlogsvoering naar een hoger plan brengen, zal de JSF de komende jaren vol geladen met militair geschut en manschappen het luchtruim kiezen. Elisabeth ter Borg van Wouis mede initiator  van dit project.

 

 

Voor meer info over dit project kijk je Hedendaagse Kunst Projecten en Manifestaties