Fair management - Wou Kwadraat Fair management

Mensen maken leven waardevol

Wou 2 is wat zij doet. Fair Management staat voor (interim) management, toezicht of bestuur bij bedrijven en instellingen met  ‘future friendly’ kernwaarden. Elisabeth ter Borg - eigenaar van Wou 2 - is tijdelijk inzetbaar voor (interim)management of bestuurswerk. Naast 'Future Friendly' zijn transparantie en effectiviteit belangrijke kernwaarden. 

Als manager beschikt Wou 2  over ruime ervaring met het ontwikkelen en implementeren van organisatieveranderingen,  van nieuwe bedrijfsstrategieën, het onderzoeken en uitbannen van intergriteitsproblemen en natuurlijk bedrijfsovernames, opvolging en fusies. Inhoudelijk heeft het werk telkens betrekking op Onderwijs & Wetenschap, Volshuisvesting en Kunst & Media.

Organisaties draaien om mensen. Met hun gedrevenheid en passie maken zij het leven waardevol voor zichzelf en voor anderen. Met respect voor die gedrevenheid de veranderingen aangaan is één van de mooiste klussen.    

 

Wou 2 staat voor transparantie en oprechtheid. Dat geldt ook voor de tariefstelling. Deze is afhankelijk van de opdracht en de sector en kent een maximum van € 150,- excl. BTW per uur of conform beloningsregelingen zoals die voor de sector gelden.

Ingewikkeld? Helemaal niet. Eerlijk leven en werken is een kwestie van kiezen.

 

Elisabeth ter Borg

Klik hier voor het cv 

contact?

Social Media

Uitgelicht

Gimme Shelter

In de zomer van 2015 maken 3 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een ware metamorfose door. Van Militair Erfgoed naar Hedendaagse Kunstmanifestatie. Gimme Shelter is een Kunstproject geïnspireerd op de ontwikkeling van de JSF. Met zijn oorsprong in de jaren bouwt de vliegtuig- en wapenindustrie aan dit state-of-the-art Air-to-Air en Air-to-Surface Combat Systeem. Terwijl in de werkelijkheid de drones de onbemande oorlogsvoering naar een hoger plan brengen, zal de JSF de komende jaren vol geladen met militair geschut en manschappen het luchtruim kiezen. Elisabeth ter Borg van Wouis mede initiator  van dit project.

 

 

Voor meer info over dit project kijk je Hedendaagse Kunst Projecten en Manifestaties